Bruinvis grijpt nipt naast punt in Andel

Na winst tegen SBC-2000 vorige week in Breda (5 – 7) stond afgelopen zaterdag de nummer twee uit de competitie op het programma. In zwembad AquaAltena te Andel speelde het Zeeuws-Vlaamse team een prima wedstrijd. Even leek het erop dat De Bruinvis kon stunten, maar uiteindelijk gingen alle punten toch naar het thuisteam ZVDO’74. Hoewel een gelijk spel verdiend zou zijn, werd het nipt 5 – 4.
In de eerste minuut van de wedstrijd veroorzaakte Bas Wesdorp een 5-meter tegen. Gelegenheidskeeper Gert-Jan Ramondt kon de bal niet uit het net vissen (1 – 0). Wesdorp revancheerde zich en zorgde met een lobje voor de aansluiting (1 – 1). Het thuisteam doorbrak kort daarna de Sasse verdediging en kwam weer op voorsprong (2 – 1). Begin tweede time werd Danny Soetens twee maal achter elkaar naar de kant gefloten vanwege aanvallende fouten. Ook Tim Roeb kreeg een verdedigende fout achter zijn naam. Hoewel het thuisteam dus drie maal een man-meer toebedeeld kreeg, lukte het het team niet om door de Zeeuwse verdediging heen te komen en te scoren. Toen De Bruinvis een man-meer mee kreeg, wist Bas Wesdorp echter wel tussen de Brabantse armen een gaatje te vinden (2 – 2) en met nog 18 seconden in het tweede part zorgde hij met zijn derde goal voor een voorsprong (2 – 3). Kort daarna maakte ZVDO’74 de gelijkmaker (3 – 3).
In het derde kwart schoot Tim Roeb tussen de armen van de Brabantse keeper waardoor De Bruinvis wederom op voorsprong kwam (3 – 4). Toch kon het thuisteam weer langszij komen (4 – 4). Halverwege de laatste vijf minuten van de wedstrijd passeerde de Brabanders keeper Angelo de Meyer (5 – 4). De Bruinvis kreeg twee maal een man-meer maar wist het net niet te vinden en vertrok zonder punten terug naar Zeeland.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Bas Wesdorp 3x, Tim Roeb 1x.

Persoonlijke fouten:
Danny Soetens 3x, Bas Wesdorp en Tim Roeb beiden 1x.