Bruinvis verliest laatste wedstrijd tegen DIO

Afgelopen zaterdag speelde De Bruinvis de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen het eerste team van DIO. In zwembad de Vliegende Vaart in Terneuzen ging het lange tijd gelijk op maar uiteindelijk trok het Brabantse team aan het langste eind. Het werd uiteindelijk 5 – 9 in het voordeel van DIO. Daarmee sluit De Bruinvis het seizoen op de 7e plaats af in een competitie van 12 teams.


Het team uit Etten-Leur opende de wedstrijd in de eerste time (0 – 1). Mid-achter Jeroen Kamp zorgde kort daarna voor de gelijkmaker (1 – 1). De Bruinvis liet een man-meer situatie onbenut en DIO zette de 1 – 2 op het scorebord.

Halverwege de tweede periode noteerde Danny Soetens tijdens een man-meer de gelijkmaker op zijn naam (2 – 2).
In het derde part kwam DIO wederom op voorsprong (2 – 3), maar het thuisteam kreeg een 5-meter en Danny Soetens zorgde wederom voor de aansluiting (3 – 3). Vervolgens scoorden de Brabanders (3 – 4) en benutten een man-meer situatie (3 – 5). Mid-achter kreeg een 5-meter tegen en daardoor kon het eerste team van DIO de voorsprong verder uitbouwen (3 – 6). Bas Wesdorp zorgde op het eind van de derde time voor de 4 – 6.

In de laatste vijf minuten zette Danny Soetens tijdens een man-meer een derde doelpunt achter zijn naam (5 – 6). Met veel persoonlijke fouten in de achterhoede van de Sasse poloclub kreeg DIO echter genoeg situaties om de wedstrijd naar hun hand te zetten. DIO benutte op korte tijd tot twee keer toe een man-meer en liep verder uit naar 5 – 8. De Bruinvis kreeg met nog 20 seconden op de klok een man-meer maar liet deze onbenut en DIO bepaalde de eindstand op 5 – 9.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Danny Soetens 3x, Jeroen Kamp en Bas Wesdorp beiden 1x.

Persoonlijke fouten:
Jeroen Kamp 3x, Jan-Willem Ramondt 2x, Jonas de Maet en Tim Roeb beiden 1x.