Dokkelaers en Bruinvis verdelen punten in Vliegende Vaart

Zaterdag ontmoette het team van SZ&PC De Bruinvis het eerste team van De Dokkelaers. In zwembad De Vliegende Vaart leek het er even op dat de Zeeuws-Vlamingen zich de volle punten zou toe-eigenen, maar uiteindelijk werden de punten verdeeld (4 – 4). Hierdoor bleef het verschil tussen de huidige nummer 5 en het team van De Bruinvis op plaats zes in de competitie in stand. 
In de eerste periode opende Bas Wesdorp de wedstrijd en zette de 1 – 0 op  het scorebord. In de laatste halve minuut van het eerste partje zorgde Gert-Jan Ramondt voor de 2 – 0. Hoewel Bas Wesdorp 20 seconden naar de kant moest, wist het team uit Hilvarenbeek de Sasse verdediging niet te passeren.
In de tweede vijf minuten kreeg De Bruinvis tot twee maal toe een 5-meter toebedeeld, maar beide keren wist geen van de Bruinvis-spelers de bal in het net te krijgen. Deze verspeelde kansen zou het thuisteam later in de wedstrijd opbreken. De Dokkelaers konden kort daarna keeper Serge van Bochove passeren (2 – 1) en mid-achter Jeroen Kamp scoorde vervolgens uit een man-meer (3 – 1).
Een verdere voorsprong werd door Danny Soetens gerealiseerd aan het begin van de derde periode (4 – 1). Door enkele verdedigende fouten in de Sasse achterhoede kreeg het Brabantse team echter meer kansen. Tijdens een man-meer situatie glipte de bal tussen de Sasse armen door (4 – 2) en kort daarna benutte de huidige nummer 5 uit de competitie wederom met succes een gegeven man-meer (4 – 3).
In de laatste 5 minuten van de wedstrijd kwam het Hilvarense team langszij (4 – 4) en de laatste kans op winst met nog 44 seconden op de klok en een man-meer kon De Bruinvis niet verzilveren. De punten werden onderling verdeeld (4 – 4).

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Bas Wesdorp, Gert-Jan Ramondt, Jeroen Kamp en Danny Soetens allen 1x.

Persoonlijke fouten:
Bas Wesdorp 2x, Gert-Jan Ramondt 2x en Jan-Willem Ramondt 1x.