Welkom bij SZ&PC De Bruinvis

Van harte welkom op de website van Sasse Zwem- en PoloClub ‘De Bruinvis’. Net zoals op de ‘oude site’ vind je hier allerlei belangrijke informatie, data en leuke foto’s van onze sportvereninging uit Sas van Gent. Vergeet ook zeker niet het ‘Fotoboek’ te bekijken!

Om in dit digitale tijdperk mee te blijven gaan, kun je ons tegenwoordig ook volgen op  facebook. Zo blijf je continue op de hoogte van onze sporters en verschillende leuke, sportieve en gezellige activiteiten die georganiseerd worden.

Heb je vragen of opmerkingen, dan horen we graag van je via info@debruinvis.nl.
We wensen jullie veel lees- en kijkplezier op de  website!

De Bruinvis

In juni 1932 werd het allereerste zwembad in Sas van Gent geopend. In dit jaar werd ook Sasse Zwem- en PoloClub De Bruinvis opgericht. In het menu hier naast vind je verschillende categoriën met informatie over onze zwem- en waterpolovereniging.

Thuishaven van De Bruinvis is het Sasse openluchtzwembad. Momenteel (najaar 2011) wordt dit prachtige 50-meter bad gerenoveerd. In de zomermaanden (medio mei – september) kun je onze zwemmers en waterpoloërs hier elke werkdag aan het werk zien. In de wintermaanden (september – medio mei) wordt er in het zwembad ‘Eurohal’ te Zelzate getraind.

De Bruinvis heeft een eigen clubblad, de Tieke Toi. Deze wordt tegenwoordig digitaal op deze website gepubliceerd. De Tieke Toi bevat allerlei nieuwsberichten, sportartikelen en leuke foto’s en is openbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

Verder vind je op deze pagina meer nieuws over onze bestuursleden, de verschillende commissie’s en ook over lidmaatschap.

Zwemmen

Op deze pagina vind je meer informatie over zwemmen bij de Bruinvis. Zo kun je hier nalezen wanneer en waar er getraind word en kun je de zwemuitslagen van de laatste wedstrijden bekijken. Heb je nog meer specifieke vragen m.b.t. zwemmen bij SZ&PC De Bruinvis, mail onze zwemcommissie dan via zwemmen@debruinvis.nl

Waterpolo

Op deze waterpolo-pagina kun je allerlei informatie vinden over het waterpoloteam van SZ&PC De Bruinvis. Het complete team staat hier opgesomd. Ook kun je de afmeldingen bekijken per wedstrijd en kun je de laatste uitslagen en tussenstanden terug vinden.

Wil je ook bij De Bruinvis waterpoloën, wil je je voor een wedstrijd afmelden of heb je andere vragen/opmerkingen? Mail ons dan via waterpolo@debruinvis.nl.

Zwemweek 2024

Welkom op de zwemweek-website van De Bruinvis. In 2024 zal er weer een leuke, sportieve en gezellige zwemweek georganiseerd worden door Zwem Club De Bruinvis uit Sas van Gent. De zwemweek zal dit jaar gehouden worden van 17 tot en met 20 Juni 2024. Uiteraard hoopt de zwemweek-commissie dat er aan alle georganiseerde activiteiten vele enthousiaste sportievelingen deel zullen nemen. We wensen jullie in elk geval een hele leuke, sportieve week toe in ’t Sasse Openlucht zwembad!

Contact

Sasse Zwem- en Poloclub De Bruinvis
Gildestraat 8
4541 GH Sluiskil
info@debruinvis.nl

Directe email adressen

waterpolo@debruinvis.nl
Voor al je vragen betreffende lidmaatschap, afmeldingen en contributie bij de waterpolo.

zwemmen@debruinvis.nl
Indien je vragen hebt over inschrijvingen, zwemwedstrijden, trainingen, etc.

bestuur@debruinvis.nl
Stuur een mailtje naar het bestuur als het gaat over contributie, klachten of andere zaken.

webmaster@debruinvis.nl
Heb je een opmerking of mis je iets op de website, stuur onze webmaster dan gerust een mailtje.