Sasse zwemweek – 11 t/m 18 augustus

Ondanks dat het Sasse openluchtzwembad later open is gegaan, heeft SZ&PC De Bruinvis besloten toch weer de vertrouwde Sasse Zwemweek te organiseren. Normaal wordt de zwemweek, vol afwisselende en vaak gratis activiteiten voor jong en oud, in juni georganiseerd. Van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 augustus heten we alle Sassenaren en overige sportievelingen uit de Kanaalzone weer van harte welkom. Uiteraard hopen we dat de weergoden ons dan ook gunstig gezind zijn en de zon onze Sasse zwemweek met regelmaat en overvloedig zal bezoeken.

De zwemweek gaat van start op zaterdag 11 augustus met de inmiddels vertrouwde Halve Nachtmarathon. Wedstrijdzwemmers en recreanten zullen in teams van 8 of 12 deelnemers zes uur lang (van 19.00 – 01.00 uur) proberen om zoveel mogelijk kilometers te maken. Van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus kunnen de deelnemers weer deelnemen aan de zwem4daagse. Inschrijven voor de 4daagse kan op maandag en dinsdag. Kun je een dag niet, zwem dan op een andere dag de dubbele afstand. Tijdens de zwem4daagse zijn er ook weer verschillende activiteiten waaraan jong en oud kan deelnemen (luchtbeddenrace, snel-naar-de-bel, bommetje). De prijsuitreiking van de zwem4daagse en de verschillende activiteiten heeft plaats op donderdag 16 augustus om 19:30 uur. Op vrijdag 17 augustus trakteren we de basisscholieren wederom op een spectaculaire jeugdestafette. Deelname aan de estafette is gratis en voor iedereen is er een leuk aandenken. Op zaterdag 18 augustus nemen in de ochtend vanaf 10.00 uur de beste Zeeuwse zwemmers het tegen elkaar op in het Sasse zwembad en strijden om de felbegeerde Cargill-beker. In de middag (van 15.00 – 18.30 uur) wordt er na het succes van vorig jaar wederom i.s.m. volleybalvereniging SAVOK een recreatief en ludiek watervolleybaltoernooi georganiseerd.
Meer informatie over inschrijvingen en eventuele kosten voor de verschillende activiteiten volgt zo spoedig mogelijk via onze website. Heb je in de tussentijd vragen, mail ons dan gerust via zwemweek@debruinvis.nl.