Angelo De Meyer beslist wedstrijd tegen TRB/RES 1

De Bruinvis heeft zaterdag de eerste wedstrijd na de winterstop gewonnen van het eerste team van TRB/RES. Het thuisteam keek in de eerste twee times tegen een 1 – 3 achterstand aan, maar kwam op gelijke hoogte in het derde kwart. Angelo de Meyer was in de laatste periode twee maal trefzeker en besliste daarmee de wedstrijd in het voordeel van de Zeeuws-Vlamingen (6 – 4).

In het eerste part verzaakten beide teams een man-meer situatie te benutten, maar het Tilburgse team wist daarna twee maal de Sasse verdediging te doorbreken (0-2). Aan het begin van de tweede periode scoorde Gert-Jan Ramondt (1 – 2). Het verdediging van De Bruinvis was solide en de goedkeepende Serge van Bochove voorkwam een verdere voorsprong van de Brabanders tijdens twee man-minder situaties.
In de derde time begonnen de Sassenaren het tegenoffensief. Via doelpunten van Jan-Willem Ramondt (2 – 3), Angelo de Meyer (3 – 3)  en Adjan Hoste (4 – 3) kwam de Zeeuws-Vlaamse ploeg voor het eerst op voorsprong. TRB/RES kwam echter via een man-meer situatie langszij (4 – 4).
De Bruinvis proefde de overwinning. Aan het begin van de laatste time werd een man-meer situatie benut door Angelo de Meyer (5 – 4). Met nog 1 minuut 50 op de klok besliste de jongste waterpolo-telg van De Bruinvis de wedstrijd door een laatste maal het net van het Brabantse team te treffen (6 – 4).