Bruinvis komt mankracht te kort tegen DIO 1

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van De Bruinvis tegen het eerste team van DIO. In zwembad de Vliegende Vaart begon de thuisploeg zonder wissels sterk tegen het team uit Etten-Leur. In de eerste time verraste mid-achter Jeroen Kamp al na 11 seconden de keeper van DIO met een lange afstand schot (1-0). Twee minuten later wist Kamp de voorsprong te verdubbelen (2-0). Kort daarna doorbrak DIO de sterke Sasse verdediging (2-1). Angelo de Meyer wist een gegeven 5-meter helaas niet te verzilveren.

Halverwege de tweede time maakte Gert-Jan Ramondt 3-1, DIO haakte kort daarna aan (3-2). In een zware derde time benutte Tim Roeb de vrije ruimte en trof het net (4-2). DIO kon daarna de goed keepende Serge van Bochove verrassen (4-3). In de laatste seconden van het derde kwart kwam DIO langszij (4-4).

De keeper van DIO wist met gemak de genomen 5-meter van Maarten Hemelaar uit de lucht te grijpen waardoor De Bruinvis een kans op voorsprong begin vierde periode onbenut liet. Het gebrek aan wissels brak de Sassenaren uiteindelijk op. Hoewel de gastploeg een man-meer toebedeeld kreeg wist DIO hier niet van te profiteren. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd trok het Brabantse team de winst uiteindelijk naar zich toe. Carlo Mureau bepaalde de eindstand met twee doelpunten in het voordeel van DIO (4-6).

Doelpunten De Bruinvis:
Jeroen Kamp 2x, Gert-Jan Ramond & Tim Roeb beide 1x.

Persoonlijke fouten De Bruinvis:
Jeroen Kamp 1x.

{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=246}