Bruinvis pakt volle winst in Den Bosch

Afgelopen zaterdag speelden de heren van SZ&PC De Bruinvis alweer hun laatste competitiewedstrijd in het Brabantse ’s Hertogenbosch tegen Aquamigos 3. De Bosschenaren hadden de beste papieren om de laatste punten op te eisen, maar toch beloofde het een spannende wedstrijd te worden.
In de eerste periode ging het gelijk op tussen de Sassenaren en Bosschenaren, hoewel de scheidsrechter weinig ruimte liet om echt te waterpoloen. In de tweede time pakten de mannen uit Sas van Gent een verdiende voorsprong middels doelpunten van Danny Soetens en Jan-Willem Ramondt (0-2). 
Hoewel de sfeer tussen beide teams grimmiger werd, bleef De Bruinvis rustig en speelde kansen volledig uit. Daardoor vergrootten zij via schitterende goals van Gert-Jan Ramondt de voorsprong naar een ruime 0-4 tussenstand. Toch wisten de heren van Aquamigos 3 op het eind van de tweede time de Sasse doelman te verrassen en kwamen zodoende terug in de wedstrijd (2-4). In het derde kwart speelde De Bruinvis een 2-man-meer situatie naar behoren uit (2-5). Toch lieten de mannen uit Sas van Gent zich met enige regelmaat provoceren door de brutale Bosschenaren. Hierdoor verloren zij het overzicht en kon Aquamigos nog terugkomen in de wedstrijd (4-5). Uiteindelijk besliste Tim Roeb de wedstrijd in het voordeel voor de Sassenaren (4-6) en keerde De Bruinvis met de volle punten huiswaarts.

Einduitslag Aquamigos 3 – De Bruinvis: 4 – 6

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 2x, Jan-Willem Ramondt 1x, Danny Soetens 1x, Jeremy Vercruysse 1x en Tim Roeb 1x.

P’s De Bruinvis:
Maarten Hemelaar 2
Jan-Willem Ramondt 2
Tim Roeb 2