Bruinvis start met nederlaag in Veldhoven

Afgelopen zaterdag speelden de waterpoloheren van Sasse Zwem- en PoloClub De Bruinvis hun eerste competitiewedstrijd in zwembad Den Ekkerman tegen de mannen van Njord 4.
De Sassenaren gingen in de eerste periode volgens de scheidsrechter te fanatiek van start en werden bestraft met 3 U20’s. De thuisploeg profiteerde hier uiteindelijk van en namen al snel een voorsprong (3-0).
De Veldhovenaren wisten in de tweede time hun voorsprong verder uit te bouwen naar 5-0. Wederom werden schijnbaar aanvallende fouten van de Bruinvissers afgestrafd. Pas in de derde periode wisten Davy Bisslik en Niek de Ridder het net van de doelman van Njord 4 te vinden (7-3).
Een echt slotoffensief zat er voor de Sassenaren niet meer in. De heren van Njord 4 bouwden hun voorsprong nog uit tot een 10-3 voorsprong. Bisslik wist in de laatste seconden van een uitermate teleurstellende en enigszins vreemd gefloten wedstrijd alsnog een doelpuntje op zijn naam te zetten. Volgende week volgt de herkansing voor de Sassenaren in zwembad De Vliegende Vaart te Terneuzen.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Davy Bisslik en Niek de Ridder beiden 2 goals.

Eindstand Njord 4 – De Bruinvis: 10-4