Bruinvis wint nipt van Zuidwesthoek 2

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Sasse Zwem- en Polovereniging De Bruinvis hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen de mannen van De Zuidwesthoek 2. Met slechts zeven man beloofde het een zware wedstrijd te worden in zwembad De Vliegende Vaart te Terneuzen.
Toch nam de thuisploeg brutaal een voorsprong in de eerste periode. Adjan Hoste wist de doelman uit Hoogerheide twee maal te passeren (2-0) en ook Tim Roeb kon een doelpuntje meepakken (3-1).
In de tweede time zetten de waterpoloheren uit Brabant de aanval in en probeerden met meer tempo de verdediging van De Bruinvis onder druk te zetten. Dit resulteerde in een 3-4 achterstand voor de mannen uit Sas van Gent.
Het derde kwart was spannend, De Bruinvis kwam wederom langszij en uiteindelijk wist het thuisteam met een minimale voorsprong de vierde periode in te gaan (5-4).
De voorsprong werd in de laatste time door een mooi doelpunt van Edwin Hoste uitgebouwd (6-4). Toch bleef het team uit Hoogerheide aandringen en kwam in de laatste minuut langszij (6-6). Pas in de laatste 30 seconden verzilverde Adjan Hoste de winst voor De Bruinvis met een schitterend doelpunt (7-6).
Einduitslag De Bruinvis – De Zuidwesthoek 2:  7 - 6