De Bruinvis overtreft De Treffers 3

De mannen van De Bruinvis hebben de volle punten gepakt in het duel tegen het derde team van De Treffers. Hoewel het thuisteam elke keer het initiatief nam, kwamen de mannen uit Rosmalen toch elke keer weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk trok De Bruinvis aan het langste eind en won met nipt maar verdiend verschil: 5 – 4.

In de eerste periode benutte Edwin Hoste een 5-meter en opende daarmee de wedstrijd in het voordeel van De Bruinvis (1-0). Hoewel er in de tweede time aan beiden kanten man-meer situaties waren, profiteerde wederom Edwin Hoste en vergrootte de voorsprong voor het thuisteam (2-0). Het derde kwart was spannender, De Bruinvis gaf meer ruimte weg waardoor het team uit Rosmalen kansen kregen en langszij wist te komen (3-3). De Bruinvissers zochten in de laatste periode hun man op en Gert-Jan Ramondt wist de Rosmaalse keeper te passeren waardoor het thuisteam een minimale voorsprong pakte (4-3). Wederom kwamen de Brabanders langszij (4-4) maar met nog anderhalve minuut te spelen pakte De Bruinvis de voorsprong weer terug (5-4). In een benauwde laatste 25 seconden kreeg het Brabantse team een man-meer situatie en met nog slechts 19 seconden te spelen wisten zij zelfs met twee spelers meer niet de Sasse verdediging te passeren. De mannen van De Bruinvis verdienden en kregen de volle punten in een spannende wedstrijd te Terneuzen, het werd uiteindelijk 5 – 4.