De Bruinvis speelt verdienstelijk tegen koploper Stormvogel

Afgelopen zaterdag hebben de mannen van SZ&PC De Bruinvis een verrassend verdienstelijke wedstrijd gespeeld tegen de koploper in de competitie, De Stormvogel 2.
 
Met 12 man sterk waren de Sassenaren afgereisd naar het Vrijburgbad in Vlissingen. In de eerste periode nam De Bruinvis brutaal een voorsprong middels een schitterend achterwaarts doelpunt van Jan-Willem Ramondt.
 
De Vlissingers profiteerden echter van een man-meer situatie in de tweede time en kwamen op gelijke hoogte (1-1). De mannen uit Sas van Gent maakten het De Stormvogel niet gemakkelijk door goed te pressen en ook doelman Martin Kieboom wist, na hersteld te zijn van een schouderblessure, enkele doelpogingen prima tegen te houden. In de derde periode waren beide Zeeuwse teams aan elkaar gewaagd en wist niemand het net te raken.
 
In de laatste periode nam De Stormvogel dan toch uiteindelijk afstand van het verjongde team uit Sas van Gent. De hoop op een verdiend gelijk spel ging in rook op toen de Vlissingers de Sasse keeper wisten te passeren (3-1).
 
Einduitslag De Stormvogel 2 – De Bruinvis 1: 3 – 1
 
Score De Bruinvis:
Jan-Willem Ramondt 1x