De Bruinvis vist weer achter het net

Afgelopen zaterdag is het de Bruinvis uit Sas van Gent niet gelukt zich te revancheren tegen Gorgo 1 uit Veghel.Na een nipte nederlaag vorige week visten de Sassenaren weer achter het net van de Brabanders.
In de eerste time opende nieuwkomer Davy Bisslik de score voor de thuisploeg (1-0). De gasten wisten het doel van gelegenheidskeeper Bob van Waterschoot te vinden (1-1). Het sterk zwemmende De Bruinvis wist echter verder uit te lopen naar een 3-2 voorsprong middels mooie doelpunten van Davy Bisslik en Jonas de Maet (3-2).
In zowel de tweede als derde periode waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Gert-Jan Ramondt en Tim Roeb wisten beiden een doelpuntje mee te pakken. Met een 5-5 gelijk spel werd de laatste periode begonnen. Hoewel de thuisploeg uit Sas van Gent 3 man-meer situaties mee kreeg, verzaakten de Sassenaren verder uit te lopen. De Brabanders namen zelfs een voorsprong (5-6) en gaven deze niet meer af. Na het verlies van vorige week tegen Gorgo in het Veghelse zwembad, wist  De Bruinvis ook deze week geen punten te verzamelen.

Doelpunten De Bruinvis:
Davy Bisslik 2x
Jonas de Maet 1x
Gert-Jan Ramondt 1x
Tim Roeb 1x