Sassenaren pakken volle punten in Oisterwijk

Afgelopen zaterdag reisden de waterpolomannen van SZ&PC De Bruinvis met 9 man sterk af naar het Brabantse Oisterwijk. De Sassenaren, die momenteel de 6e plaats in de competitie bezetten, hadden een zware wedstrijd tegen de heren van OZC’57.

Toch wist De Bruinvis in de eerste time op voorsprong te komen middels een doelpunt van Niek de Ridder (1-0). De waterpoloërs uit Zeeuws-Vlaanderen hadden echter moeite om in hun spel te komen in het deels ondiepe en smalle bad in Oisterwijk. De thuisploeg van OZC’57 wist hiervan gebruik te maken en kwam in de tweede periode langszij (2-2).

Het jonge team van De Bruinvis onder leiding van coach en oud-speler Johnny van Waterschoot zette echter in de derde periode door. Zowel Niek de Ridder alsmede Jan-Willem Ramondt wisten de Oisterwijkse doelman te passeren (3-5).

De heren van OZC’57 gaven zich echter nog niet gewonnen en wisten in de laatste time zelfs terug te komen 6-6 gelijk spel. Ook Davy Bisslik pakte zijn doelpuntje mee. Het publiek genoot van de gelijkopgaande wedstrijd, maar uiteindelijk wist Tim Roeb tijdens een man-meer situatie slechts 20 seconden voor het eindsignaal het verlossende en winnende doelpunt te maken (6-7).

Einduitslag OZC’57 1 – De Bruinvis: 6-7

Doelpunten De Bruinvis:
Davy Bisslik 2x, Jan-Willem Ramondt 2x, Niek de Ridder 2x, Tim Roeb 1x .