Sassenaren vissen achter net ZVDO’74 1

Afgelopen zaterdag, 15 november j.l., heeft SZ&PC De Bruinvis verzaakt om punten te pakken tegen het Brabantse ZVDO’74 1. Beide teams gingen gelijk op, maar de Sassenaren toonden zelf te weinig initiatief.

In de eerste time nam ZVDO’74 een voorsprong (0-1). De Bruinvis uit Sas van Gent wist echter tot een verdiend gelijk spel te komen middels doelpunten van de gebroeders Ramondt (2-2).

Ook in de tweede time waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Gert-Jan Ramondt wist de thuisploeg op een lichte voorsprong te zetten (3-2) maar de Brabanders haakten direct aan (3-3). Nadat ZVDO’74 het Sasse doel wist te vinden zette Danny Soetens de stand weer gelijk (4-4).

In de derde time wisten beide teams niet te scoren. De laatste beslissende periode wist Gert-Jan Ramondt de thuisploeg op een voorsprong te brengen (5-4). De Brabanders wisten echter weer terug aan te haken en pakten halverwege de vierde periode de beslissende voorsprong. De Sassenaren hebben het in de laatste 2 minuten laten liggen door het geen gebruik maken van een man-meer
situatie.

ZVDO’74 nam de volle drie punten huiswaarts door in de laatste time goed door te zetten, waar de Sassenaren het hebben laten liggen.

Einduitslag De Bruinvis 1 – ZVDO’74 1 : 5 – 6

Scores De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 3x
Jan-Willem Ramondt 1x
Danny Soetens 1x