Verlies tegen het Brabantse Njord 4

Sassenaren openen waterpoloseizoen met verlies tegen het Brabantse Njord 4

Afgelopen zaterdag heeft Sasse Zwem- en Poloclub De Bruinvis het waterpoloseizoen geopend in zwembad de Vliegende Vaart tegen Njord 4 uit Veldhoven.

In de eerste time namen de Brabanders direct een voorsprong van 2 doelpunten op de thuisploeg. Danny Soetens wist echter de thuisploeg op gelijke hoogte te zette met 2 mooie doelpunten (2-2). Njord sloot de eerste time af met een derde doelpunt (2-3).

 

De gastploeg wist in de tweede periode verder uit te lopen naar 2-5. Hoewel de Sassenaren met regelmaat aandrongen, wisten ze met moeite de keeper van Njord te passeren. Jan-Willem Ramondt zette de score voor de thuisploeg op 3-5.

 

De Brabantse ploeg wist de voorsprong van 3-6 verder uit te bouwen in de derde time naar

3-9. Zowel Tim Roeb alsmede Danny Soetens wisten een doelpuntje mee te pakken tegen het trefzekere Njord. Met een ruime voorsprong van 5-11 voor de Veldhovenaars werd de laatste time begonnen.

 

Het verjongde team van de Sassenaren kon echter geen slotoffensief meer opbouwen tegen de geroutineerde mannen van Njord. Enkel Jeremy Vercruysse wist de keeper van Njord te passeren. De eerste wedstrijd van het seizoen werd verloren met een eindstand van 6-14.

 

Eindstand De Bruinvis 1 – Njord 4 : 6-14