ZVDO’74 maatje te groot voor Sassenaren

Afgelopen zaterdag hebben de mannen van SZ&PC De Bruinvis niet kunnen stunten tegen de nummer drie in de competitie, ZVDO’74. Hoewel de Sassenaren brutaal van start gingen, konden zij het niet bolwerken tegen de geraffineerde mannen in het Caribabad in Gorinchem.
 
In de eerste periode pakten de heren uit Sas van Gent verrassend de leiding middels mooie doelpunten van Davy Bisslik en Gert-Jan Ramondt (0-2). De Brabanders konden nipt op het einde van de eerste time aanhaken door tweede keeper Bob van Waterschoot te passeren (1-2).
De mannen uit Gorinchem waren tactisch veel sterker en hadden het spel van de Sassenaren reeds in de tweede time doorgrond. Davy Bisslik wist de uitstekend spelende doelman van ZVDO’74 nogmaals te verrassen (3-3), maar de thuisploeg begon daarna aan haar tegenoffensief (7-3).
 
De opgebouwde voorsprong van de tweede time werd in de derde periode enkel maar vergroot. Al snel keek de gastploeg uit Zeeuws-Vlaanderen aan tegen een 10-5 achterstand.
De Sassenaren konden de opgelopen schade niet meer ongedaan maken. De mannen uit Gorinchem maakten het spelletje naar behoren af, hoewel ze enkele tegendoelpunten van Davy Bisslik, Danny Soetens en Jan-Willem Ramondt niet wisten te voorkomen. Met een 12-8 nederlaag reisde De Bruinvis terug huiswaarts.
 
Einduitslag ZVDO’74 1 – De Bruinvis: 12 – 8
 
Doelpunten De Bruinvis:
Davy Bisslik 3x, Jan-Willem Ramondt 2x, Gert-Jan Ramondt, 2x, en Danny Soetens 1x