ZVDO’74 te sterk voor Bruinvis

Zaterdag speelden de mannen van De Bruinvis tegen de huidige nummer twee uit de competitie, ZVDO’74. In zwembad De Vliegende Vaart bleek het Zeeuws-Vlaamse team niet op te kunnen tegen de Brabanders en verloor uiteindelijk met 2 – 8.
In de eerste periode duurde het even voor de nul van het scorebord verdween. De Brabanders verzaakten een man-meer situatie te benutten, maar wist uiteindelijk de Sasse verdediging te passeren (0-1).

Beide teams kregen aan het begin van de tweede time een kans om uit een man-meer situatie te scoren, maar verzaakten beiden. Toch werd de goedkeepende Serge van Bochove daarna twee maal verrast (0-3), waarna Jan-Willem Ramondt de Brabantse keeper passeerde met een bal in de verre onderhoek (1-3).
ZVDO’74 speelde net iets sneller en wist enkele malen in de contra-aanval tot scoren te komen (1-5). Vanuit de mid-voor positie kon Danny Soetens de Gorinchemse keeper verrassen (2-5). De nummer twee uit de competitie speelde de aangeboden man-meer situaties vaak slecht uit doordat er goed en actief uit verdedigd werd aan Sasse zijde. Aan het einde van de derde time stond de stand op 2-6.
Tot een slotoffensief kwamen de Sassenaren echter niet. Uiteindelijk moest het thuisteam zich met duidelijke cijfers gewonnen geven, het werd 2-8.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Jan-Willem Ramondt en Danny Soetens beiden 1x.

P’s De Bruinvis:
Jeroen Kamp 2x, Adjan Hoste, Angelo de Meyer, Danny Soetens, Maarten Hemelaar en Jan-Willem Ramondt allen 1x.