Swimkick/Speedo 3 Terneuzen

In het eerste weekend van Februari hebben enkele jeugdige zwemmertjes van SZ&PC De Bruinvis deelgenomen aan de Swimkick en Speedo wedstrijden in zwembad De Vliegende Vaart te Terneuzen.

De allerjongsten mochten hun kunsten vertonen tijdens de Swimkickwedstrijd. Gelukkig waren er ook 2 fanatieke Bruinvis-zwemmertjes aanwezig in het Terneuzense bad. Sylvio de Meyer zette op de 25 m schoolslag voor minioren 1 t/m 3 een mooie tijd op de klok. Op de 25 meter rugslag zette Sylvio zelfs een erg knappe 2e tijd neer, maar jammer genoeg werd hij gediskwalificeerd (RH – Het eindpunt niet in rugligging aangeraakt). Ook Annouschka Pijcke zwom haar eerste wedstrijd, met mooie resultaten. Zo zwom ze op de 50 meter schoolslag een mooie tijd (1.09.33) en had ze met haar eerste medaille huiswaarts kunnen keren, mits ze spijtig genoeg niet gediskwalificeerd was (tweede tijd op de 25 rug, maar tevens het eindpunt niet in rugligging aangeraakt). Desalniettemin zijn we trots dat onze jongste leden zulke knappe tijden gezwommen hebben! Goed blijven trainen en die medailles zullen spoedig komen…

Tijdens de Speedo 3, die ook in Terneuzen verzwommen werd wist Natasja van Geersaem haar tijd op de 100 meter schoolslag te verbeteren met 2 hele seconden. Broer Niels verbeterde zijn tijd op de 100 meter rugslag echter niet, maar zwom een prima 400 meter vrije slag. Ook Kylian de Munter zette een puike prestatie neer op de 400 vrij en scherpte zijn tijd op de 100 rugslag met maar liefst 11 seconden aan! Knappe prestaties, op naar de volgende wedstrijden!

De volgende Speedo zal op 29 maart in het zwembad van Hulst verzwommen worden. Dus nog alle tijd om veel te trainen en jullie keerpunten te oefenen! We hopen dat er meerdere jonge Bruinvissers met veel plezier op de volgende wedstrijden De Bruinvis willen vertegenwoordigen. Toi, toi, toi!