Jaarlijkse bloemenverkoop 2 t/m 5 april

Ook dit jaar zal SZ&PC De Bruinvis wederom haar jaarlijkse bloemenverkoop houden. In en rond Sas van Gent zullen onze leden en ouders/verzorgers hun uiterste best doen om zoveel mogelijk mooie azalea’s deur-aan-deur te verkopen. De bloemenverkoop vindt dit jaar plaats van maandag 2 tot en met donderdag 5 april.

Op maandag 2 april worden de eerste azalea’s verkocht in Westdorpe. Er wordt om 18:00 uur verzameld op het parkeerterrein aan de Molenkreek. Sas van Gent is dinsdag 3 april aan de beurt met het gezamenlijke startpunt bij Frida Wauters om 18:00 uur. Op woensdag 4 april verzamelen we om 18:00 uur bij wijkgebouw De Straete in de Zandstraat. Het tweede gedeelte van Sas van Gent wordt op donderdagavond 5 april gedaan, wederom verzamelen bij Frida Wauters.
Na afloop kunnen de verkopers genieten van een welverdiend frietje bij Frituur Peter in Assenede. Uiteraard hopen we dat iedereen enkele dagen aanwezig kan zijn om een helpende hand te bieden. Ook oudere zwemmers, waterpoloers of ouders zijn van harte uitgenodigd om bijvoorbeeld met een ruime auto mee te rijden voor de verkopers! Laten we gezamenlijk proberen de goede opbrengst van vorig jaar te evenaren of misschien zelfs te verbeteren, zodat er weer wat geld beschikbaar komt voor leuke activiteiten tijdens ons 80-jarig jubileumjaar.
Tot slot, er zal gedurende de gehele week geen training zijn, dus train je benen en armen en help mee met de bloemenverkoop!