Bruinvis wint in eigen bad

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van SZ&PC De Bruinvis in eigen bad tegen de heren van SBC 2000. Het team uit Breda bezet momenteel de laatste stek in de competitie. De Sassenaren wisten met duidelijke cijfers (7-4) van het vierde team uit Brabant te winnen, waardoor zij momenteel op de vierde plaats staan.

In de eerste periode duurde het lang voor het openingsschot viel. Jan-Willem Ramondt wist de Brabantse keeper te verrassen, waarna ook Edwin Hoste zijn eerste doelpunt op het scorebord wist te zetten (2-0). In de laatste seconden van de eerste time haakten de Brabanders aan door keeper Serge van Bochove te passeren (2-1).
In het begin van het tweede kwart benutte SBC 2000 een verkregen man-meer situatie en kwam op gelijke hoogte (2-2). Kort daarna profiteerde het team uit Sas van Gent van meerdere man-meer situaties. Zowel Tim Roeb als Edwin Hoste zorgden ervoor dat het thuisteam op voorsprong kwam (5-2).
In de derde time doorkruiste Breda de Sasse verdediging en kwam tot scoren (5-3). Brian Oosting was trefzeker (6-3) en na een tegendoelpunt wist Edwin Hoste nogmaals het net van de tegenpartij te vinden (7-4). In de laatste periode kwamen beide teams niet meer tot scoren, waardoor de Zeeuws-Vlamingen met de volle punten huiswaarts konden gaan.

Scores De Bruinvis:
Edwin Hoste 4x, Jan-Willem Ramondt, Tim Roeb en Brian Oosting allen 1x. 

P’s De Bruinvis:
Adjan Hoste 3x, Jeroen Kamp 2x.