Paintball op zaterdag 25 februari

In het kader van het 80-jarig bestaan van SZ&PC De Bruinvis organiseert de activiteitencommissie op zaterdag 25 februari aanstaande van 18.00 tot 21.00 uur een sportieve paintballsessie in Gent. Iedereen van 14 jaar en ouder is van harte uitgenodigd. De prijs per persoon bedraagt voor niet-Bruinvisleden € 30,– en voor Bruinvisleden slechts € 10,–. Voor deze bedragen beschikken de deelnemers over een indoorterrein, paintballgeweer, masker, overall, de nodige begeleiding, 100 paintballs en een B.A. verzekering. Extra paintballs komen voor extra rekening en kosten € 7,50 per 100 stuks.

Opgelet: De minimum leeftijd om te paintballen bedraagt 14 jaar. Om te kunnen deelnemen is een geldig legitimatiebewijs vereist (identiteitskaart of rijbewijs).
Overigens krijgen groepen vanaf 35 personen niet 100 maar 150 paintballs en een gratis drankje na de sessie. Dus ken je nog mensen van 14 jaar of ouder die mee willen, laat zich hen dan ook opgeven. Meer informatie over de locatie vind je op: www.paintballgent.be.

Opgeven kan tot en met zondag 29 januari bij Roel Dellaert (dellaertje@hotmail.com) of Daphne Wiskerke (dw_daphne@hotmail.com). Geef in je mailtje de namen door van de personen die mee willen.

Er wordt gezamenlijk vertrokken vanaf het KeizerKarel plein om stipt 17.15 uur, waarna er wordt doorgereden naar Paintball Gent (Wiedauwkaai 52 F te Gent).
De activiteitencommissie hoopt dat velen zich zullen aanmelden!