Steun De Bruinvis tijdens de Rabo Clubkas Actie en STEM!

Vanaf woensdag 7 maart tot en met vrijdag 16 maart kunnen alle Rabobank-leden hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen wij als De Bruinvis krijgen, hoe meer donatie wij ontvangen! Dus hierbij willen wij iedereen vragen om zo veel mogelijk leden, familieleden en kennissenop De Bruinvis te laten stemmen, zodat we als club een mooie donatie tegemoet kunnen zien voor onze leden.

 

Heb je onlangs als Rabobank-lid een uitnodiging gehad met een nummer en inlogcode? Ga dan naar de volgende link en stem voor De Bruinvis!

Rabobank Kanaalzone: Voor verenigingen en stichtingen doet Rabobank Terneuzen-Sas van Gent graag iets extra’s. We zijn niet alleen uw financiële partner, maar denken ook graag mee in het stimuleren van het maatschappelijk klimaat binnen ons werkgebied. Juist daarom lanceren wij in 2012 de Rabobank Clubkas Campagne. Onze leden kunnen van woensdag 7 maart tot en met vrijdag 16 maart hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor onze leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de donatie die aan de club wordt uitgekeerd.