Aegir is Bruinvis te slim af

Zaterdagavond ontving De Bruinvis het Brabantse team van Aegir in eigen bad. Hoewel de teams aan het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd waren, won het team uit Veldhoven uiteindelijk de wedstrijd met 4 – 7. In de eerste time benutte Aegir een man-meer situatie en opende daarmee de wedstrijd (0 – 1). Aan het begin van het tweede kwart wist Gert-Jan Ramondt vanaf de mid-voor positie de Brabantse verdediging tot twee keer toe te verrassen en zette de Zeeuws-Vlamingen op voorsprong (2 – 1).

Kort daarna doorbrak het eerste team van Aegir de Sasse verdediging en kwam langszij (2 – 2). Jan-Willem Ramondt wist ook het net te treffen en zorgde voor een minimale voorsprong (3 – 2). In de derde time verloor De Bruinvis de focus en kon het Brabantse team meermaals verrassen. Via 3 – 3 liepen ze verder uit naar 3 – 4. Hoewel De Bruinvis een man-meer toebedeeld kreeg verzaakte het team daar voordeel uit te halen en kwamen de Brabanders op een 3 – 5 voorsprong. Het thuisteam wist niet meer door te breken en kwam uiteindelijk op een 3 – 7 achterstand te staan. In de laatste halve minuut zette Jan-Willem Ramondt zijn tweede doelpunt van de wedstrijd op zijn naam en daarmee werd de eindstand bepaald (4 – 7).