Bruinvis pakt punten in eigen bad

Zaterdag ontving het team van De Bruinvis het derde team van AquAmigos in zwembad De Vliegende Vaart. Het team uit Sas van Gent speelde solide en controleerde de wedstrijd. Nieuwkomer Roel Dellaert wist ook zijn eerste doelpunt te zetten. Uiteindelijk werd er met duidelijke cijfers gewonnen in eigen bad, het werd 9 – 3.

Adjan Hoste deed het in de eerste time prima op de mid-voor plek en wist direct twee keer het net van de tegenstander te vinden (2 – 0). Mid-achter Jeroen Kamp kon met zijn krachtig schot ook de Brabantse verdediging doorbreken (3 – 0). Door een verdedigende fout kon AquAmigos een man-meer situatie benutten en passeerde keeper Gert-Jan Ramondt (3 – 1). Aan het eind van de eerste vijf minuten wist het Brabantse team de Westdorpse keeper nogmaals te verrassen (3 – 2).
In de tweede periode kreeg De Bruinvis een strafworp mee, Jan-Willem Ramondt wist feilloos de linkerhoek te vinden (4 – 2) en kon niet lang daarna zijn tweede doelpunt van de wedstrijd op zijn naam zetten (5 – 2).
In het derde kwart was het wederom de jongste van de gebroeders Ramondt die de Brabantse keeper passeerde (6 – 2), waarna Adjan Hoste ook zijn derde doelpunt op het scorebord plaatste (7 – 2). Ook nieuwkomer Bas Wesdorp liet zien dat hij van afstand met een scherp schot kan verrassen (8 – 2). Voormalig Bruinvis-zwemmer Roel Dellaert deed ook een duit in het zakje en doorbrak de Brabantse verdediging tijdens zijn allereerste wedstrijd (9 – 2).
In het begin van de laatste periode kwam AquAmigos nog één maal tot scoren (9 – 3), maar daarna wisten beide keepers elk schot te pareren. Eindstand De Bruinvis – AquAmigos: 9 – 3.