Bruinvis baas in eigen bad tegen DIO 3

Afgelopen zaterdag speelden de heren van SZ&PC De Bruinvis in zwembad De Vliegende Vaart tegen de jongemannen van DIO 3 uit Etten-Leur. De thuisploeg kwam wat moeilijk op gang, maar stuurde DIO 3 uiteindelijk met ruime cijfers huiswaarts.
In de eerste periode opende Riemenaar Danny Soetens de wedstrijd en passeerde de goed keepende doelman van DIO 3. Ook Edwin Hoste pakte een doelpuntje mee (2-0).
Ook in de tweede time wist De Bruinvis de verdediging van de gastploeg twee maal te verrassen en vergrootte de voorsprong naar 3-1. Pas in het derde kwart konden de mannen uit Sas van Gent echt doorzetten en mede door twee goals van Angelo de Meyer liep de thuisploeg verder uit naar een 7-1 tussenstand.
In de laatste periode werd doelman Gert-Jan Ramondt nog verrassend gepasseerd, maar uiteindelijk bleken de jongens van DIO 3 nog iets te jong en te licht om tegenpartij te kunnen bieden. De Bruinvis won met ruime cijfers (8-2) en DIO 3 ging zonder punten huiswaarts.
De Bruinvis verstevigt haar tweede plek in de competitie, DIO zakte van een negende naar de tiende plaats. Volgende week zullen de mannen uit Sas van Gent afreizen naar Oosterhout om het op te nemen tegen de nummer 5 in de competitie, De Warande 4.
 
Doelpunten De Bruinvis: Danny Soetens 3x, Angelo de Meyer 2x, Edwin Hoste, Adjan Hoste en Jonas de Maet allen 1x.
 
Rectificatie: Vorige week stond in het verslag van De Bruinvis tegen De Krabben dat Adjan Hoste 5 maal gescoord had. Dit was echter foutief. Edwin Hoste scoorde 5 maal, Adjan Hoste 1 keer.