Bruinvis wint in Oosterhout

Afgelopen zaterdag speelden de heren van SZ&PC De Bruinvis hun wedstrijd in het Oosterhoutse zwembad De Arkendonk tegen de heren van De Warande 4. Na een voorzichtig begin won het team uit Sas van Gent uiteindelijk met ruime cijfers. Het werd 3 – 9 in het voordeel van De Bruinvis, waardoor zij haar tweede plaats in de competitie weet vast te houden. Het team van De Warande 4 blijft steken op de vijfde plaaats.

In de eerste time waren de Zeeuws-Vlaamse heren nog niet scherp genoeg. Er waren diverse aanvallen en schoten op het doel maar enkel Jonas de Maet wist deze doelpogingen in tweede instantie te verzilveren nadat de bal eerst de paal of lat hadden geraakt (0-2).  Ook in de tweede periode bleek men nog niet in staat om de thuisploeg in Oosterhout onder voldoende druk te zetten en de doelman van De Warande te verrassen. Enkel Maarten Hemelaar wist het net te vinden (1-3).
In het derde kwart bleek Edwin Hoste de troef van de Sasse vereniging te zijn. Met enkele scherpe schoten bleek hij ook de goed keepende doelman van De Warande te passeren, waardoor De Bruinvis uitliep naar een ruime voorsprong (2-6). In de laatste time bleef De Bruinvis druk zetten op de Oosterhoutse verdediging. Met slechts een wissel bleef het team uit Sas van Gent de rust bewaren en maakten hun aanvallen met succes af.  Uiteindelijk won De Bruinvis de partij met geruime cijfers (3-9) en versterkt daardoor haar tweede plaats in de competitie.