Bruinvis baas over Hieronymus 2

De heren van De Bruinvis wist zaterdag de rust te bewaren en pakte 3 punten tegen het tweede team van Hieronymus 2 uit Roosendaal. In eigen bad werd het uiteindelijk 7 – 1.
In de eerste time wist verdediger Jeroen Kamp tijdens een man-meer situatie het net van de tegenstander te vinden (1 – 0). Het tweede team uit Roosendaal verzaakte tot twee keer toe om een man-meer situatie te benutten.

In een rustig tweede kwart waren beide teams zoekende naar een doelpunt. Aan beide kanten werden kansen verspeeld, alleen Angelo de Meyer wist zich vrij te zwemmen en kon vanuit de hoek de Brabantse keeper passeren (2 – 0).
Het offensief van de Sasse ploeg kwam pas in de derde time op gang. Tim Roeb wist het kleine gaatje in de onderhoek te vinden (3 – 0), waarna Adjan Hoste het thuisteam op verdere voorsprong zette (4 – 0). Na een tegendoelpunt van de West-Brabanders (4 – 1), kwam ook Jonas de Maet in de laatste 4 seconden tot scoren (5 – 1).
Aan het begin van het laatste kwart verspeelden de Sassenaren een man-meer situatie, maar tijdens een man-minder situatie kort daarna wist Edwin Hoste de verdediging van Hieronymus te passeren (6 – 1). Met nog 18 seconden op de klok bepaalde Jonas de Maet de eindstand op 7 – 1.

Doelpunten De Bruinvis: Jonas de Maet 2x, Jeroen Kamp, Adjan Hoste, Edwin Hoste, Angelo de Meyer en Tim Roeb allen 1x.

P’s De Bruinvis: Danny Soetens, Jonas de Maet en Jeroen Kamp allen 1x.