Bruinvis baas over SBC 2000

Zaterdag ontving SZ&PC De Bruinvis het derde team van SBC 2000. Het thuisteam speelde gecontroleerd en liet weinig ruimte in de verdediging. In zwembad De Vliegende Vaart wisten de Zeeuws-Vlamingen uiteindelijk met duidelijke cijfers van het team uit Breda te winnen, het werd uiteindelijk 7 – 1. Mid-achter Jeroen Kamp wist reeds na 11 seconden met een afstandsschot de Brabantse keeper te verrassen (1 – 0).

De in Breda woonachtige Bruinvis-speler Jan-Willem Ramondt zette de 2 – 0 op zijn naam. Adjan Hoste speelde gecontroleerd een man-meer situatie uit en zorgde voor de 3 – 0. Halverwege de tweede time kreeg het thuisteam wederom een man-meer situatie waaruit Ramondt wederom tot scoren kwam (4 – 0). In het derde kwart werd Jonas de Maet wegens een verdedigende fout naar de kant gestuurd en kon SBC 2000 de goedkeepende Serge van Bochove één maal verrassen (4 – 1). Adjan Hoste zorgde voor de 5 – 1. Tot twee keer toe kreeg De Bruinvis een man-meer maar maakte die kansen niet goed af.
In de laatste vijf minuten kon Danny Soetens de Bredaase keeper passeren (6 – 1). SBC kreeg twee keer een man-meer toebedeeld maar wist niet door de Sasse verdediging heen te komen. Jeroen Kamp bepaalde de wedstrijd uiteindelijk, het werd 7 – 1.