Bruinvis en Gorgo verdelen punten in Terneuzen

Het Sasse waterpoloteam ontving zaterdag het eerste team van Gorgo in zwembad De Vliegende Vaart. Middenmoter De Bruinvis en het Brabantse team uit Bernheze bleken geruimte tijd aan elkaar gewaagd. Hoewel De Bruinvis een tijdje de volle winst in het vooruitzicht had, werden de punten uiteindelijk in Terneuzen onderling verdeeld, het werd 5 – 5.
Angelo de Meyer zette het openingsdoelpunt op zijn naam (1 – 0).

In de tweede vijf minuten kreeg Gorgo een man-meer situatie en kon zo langszij komen (1 – 1). Kort daarna wisten de Brabanders op voorsprong te komen (1 – 2) maar een nieuwe man-meer situatie bleef onbenut.
In het derde partje vergrootte Gorgo haar voorsprong (1 – 3) maar kort daarna wist Adjan Hoste vliegensvlug een man-meer situatie te benutten en plaatste de bal achter de Brabantse keeper (2 – 3). Hoste zorgde eveneens voor de aansluiting bij de volgende man-meer (3 – 3). 
Begin vierde periode schoot Maarten Hemelaar tijdens een man-meer scherp in de linkerbovenhoek (4 – 3) en ook Roel Dellaert wist vanuit de twee meter een bal in te tikken (5 – 3). Gorgo zette in de laatste minuten nog extra aan wat resulteerde in (5 – 4) en toen Jan-Willem Ramondt met nog 1:22 op de klok een verdedigende fout toebedeeld kreeg wist het team uit Bernheze alsnog langszij te komen (5 – 5).

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Adjan Hoste 2x, Angelo de Meyer, Maarten Hemelaar en Roel Dellaert allen 1x.

Persoonlijke fouten:
Tim Roeb 1x, Gert-Jan Ramondt 1x, Danny Soetens 1x, Maarten Hemelaar 1x, Jan-Willem Ramondt 1x.