Bruinvis en Stormvogel verdelen punten

De heren van De Bruinvis speelden een sterke wedstrijd in het Vrijburgbad afgelopen zaterdag. Hoewel winst mogelijk was, werd het uiteindelijk een verdiend gelijkspel. Keeper Serge van Bochove was duidelijk de man van de wedstrijd. Hij wist vele aanvallen van Walcherse zijde te stoppen, inclusief een 5-meter. Waar De Bruinvis vorige week nog met 2 – 4 verloor in eigen bad, werden de punten nu tussen de beiden teams verdeeld (2 – 2).

In de eerste periode bleek het thuisteam nog niet in staat om uit man-meer situaties te kunnen scoren. De Bruinvis pakte haar kans wel en Tim Roeb opende de wedstrijd door de Vlissingse keeper Ko Mechielsen met een intikker aangegeven door Jan-Willem Ramondt te passeren (0 – 1).
In het tweede kwart bleef het spannend, beide teams waren aan elkaar gewaagd. De doelpogingen van Edwin Hoste belanden tot twee keer toe op de paal, keeper Serge van Bochove plukte de ballen uit de lucht waardoor er De Bruinvis met een minimale voorsprong de derde time inging.
In die derde periode werd een 5-meter door de Bruinvis-keeper tegengehouden. Jonas de Maet lette goed op toen een bal van Angelo de Meyer op de Vlissingse paal belandde en tikte  hem alsnog in het doel (0 – 2). Kort daarna profiteerde het thuisteam van een man-meer situatie (1 – 2).
Het thuispubliek zwengelde het Vlissingse team aan en er werd meer druk op de verdediging van de Sassenaren gezet. In totaal kreeg het team van De Stormvogel maar liefst 9 man-meer situaties, maar verzaakte deze te benutten. In de laatste 30 seconden van de wedstrijd gaf de scheidsrechter het thuisteam nog één keer een man-meer situatie mee, waardoor De Stormvogel met nog 22 seconden op de klok langszij kwamen (2 -2).

Scores De Bruinvis:
Tim Roeb en Jonas de Maet beiden 1x.

P’s De Bruinvis:
Jonas de Maet 2x
Gert-Jan Ramondt 2x
Jan-Willem Ramondt 2x
Adjan Hoste 1x
Jeroen Kamp 1x
Tim Roeb 1x