Bruinvis verliest Zeeuwse derby

Afgelopen zaterdag ontmoetten de twee Zeeuwse teams elkaar in zwembad De Vliegende Vaart in Terneuzen. Het Zeeuws-Vlaamse team kwam tekort tegen De Stormvogel (2 -4), de Vlissingers namen de drie volle punten mee huiswaarts. Volgende week kan het team uit Sas van Gent zich revancheren in het Vrijburgbad.

In de eerste periode was  het elkaar aftasten. Hoewel het derde team van De Stormvogel, aangevuld met enkele aspiranten, twee maal een man meer situatie kreeg wisten zij niet te scoren. Pas in de tweede time werd de wedstrijd geopend. De Vlissingers namen een kleine voorsprong (0-2).
In het derde kwart vechtten de Zeeuws-Vlamingen terug. Brian Oosting wist met zijn snelle reactievermogen een bal van de paal in het net van keeper Ko Mechielsen te krijgen (1-2). Een mooi opgezette aanval tussen de gebroeders Ramondt resulteerde tot een verdiend gelijkspel (2-2). Toch was het De Stormvogel die wederom de voorsprong wist te behouden (2-3).
In de laatste time liep het team van ‘de overkant’ verder uit (2-4) en het thuisteam kwam niet meer langszij. De Stormvogel drie pakte de drie punten en De Bruinvis bleef met lege handen achter. Volgende week ontmoeten de teams elkaar weer in het Walcherse Vrijburgbad.

Scores De Bruinvis:
Brian Oosting en Jan-Willem Ramondt beiden 1x.

P’s De Bruinvis:
Angelo de Meyer 3x
Edwin Hoste 1x
Jan-Willem Ramondt 1x
Tim Roeb 1x