Bruinvis geen partij voor SBC2000

Afgelopen zaterdag reisden de waterpoloheren van SZ&PC De Bruinvis vol goede moed af naar zwembad De Wisselaar te Breda. De derde herenteam van SBC2000 had echter haar zinnen gezet op winst en dulde geen tegenstand van de Sassenaren.

Reeds in de eerste periode keek coach Johnny van Waterschoot met lede ogen toe hoe zijn jongens op een grote achterstand kwamen te staan (3-0). Aan het begin van het tweede kwart kreeg Danny Soetens middels een strafworp kans om het Bredase net te treffen, maar verzaakte deze ook daadwerkelijk te verzilveren. Wel waren beide teams meer aan elkaar gewaagd en wist SBC 2000 keeper Bart Engels slechts één maal te verrassen (4-0). De mannen uit Sas van Gent wisten echter geen doelpunt te maken uit de vijf man-meer situaties die ze mee kregen.

De thuisploeg was echter sluwer en speelde listig in op de rommelige verdediging van het team uit Zeeuws-Vlaanderen. In de derde time walsten de mannen uit Breda over De Bruinvis heen en scoorde maar liefst vier keer in amper 2 minuten tijd (8-0). De Sassenaren waren de weg compleet kwijt en verloren de wedstrijd in zwembad De Wisselaar uiteindelijk met duidelijke cijfers: 9 – 0.

Eindstand SBC 2000 H3 – De Bruinvis : 9 – 0