Bruinvis komt (man)kracht te kort in Veldhoven

Zaterdag reisden de mannen van De Bruinvis met 7 spelers af naar het Brabantse Veldhoven. In zwembad Den Ekkerman brak het gebrek aan mankracht de Zeeuws-Vlaamse ploeg uiteindelijk op, zeker toen men de laatste time met 6 man uit moest spelen. De Bruinvis verloor uiteindelijk met ‘slechts’  6 – 2. 

 

In de eerste time deden beide teams er lang over om elkaar af te tasten en wist het team van Njord uiteindelijk als eerste na ruim vier minuten spelen tot scoren te komen (1 – 0). Kort daarna verdubbelde het thuisteam haar voorsprong (2 – 0).
Jan-Willem Ramondt wist in de tweede periode de verdediging te strikken en zorgde voor aansluiting (2 – 1). De Sassenaren kregen tot twee maal toe een man-meer situatie maar die bleven onbenut. De Veldhovenaren wisten een tweede man-meer wel te benutten en liepen verder uit naar 3 – 1. Gert-Jan Ramondt kon kort daarop de Brabantse jeugdige en goedkeepende doelman verrassen (3 – 2).
In begin van het derde part kreeg Njord een strafworp toegekend, waaruit zij wisten te scoren (4 – 2). Bruinvis kreeg een man-meer situatie, maar deze bleef wederom onbenut. Kort daarna kreeg Danny Soetens zijn derde persoonlijke fout toebedeeld en moest de laatste time uitgespeeld worden met zes man.
In die laatste time kreeg Tim Roeb een U20 toegekend en werd makkelijk een strafworp versierd door een speler van Njord wat resulteerde in een riante 5 – 2 voorsprong.  Hoewel De Bruinvis nog twee keer een gelijk spel (6 tegen 6) kreeg, wist zij hier niet uit te scoren. Het werd vervolgens slechts 6 – 2. 

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Jan-Willem en Gert-Jan Ramondt beiden 1x.

P’s De Bruinvis:
Danny Soetens 3x, Tim Roeb 2x, Angelo de Meyer 1x.

{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=245}