Bruinvis baas in eigen bad tegen De Krabben 1

De mannen van De Bruinvis hebben zaterdag hun thuiswedstrijd tegen de nummer drie uit de competitie, het eerste team van De Krabben, met 8 – 6 gewonnen. Lange tijd ging het gelijk op maar uiteindelijk wisten de Sassenaren in de laatste time de volle punten te pakken.
In de eerste time kwam het team uit Bergen op Zoom op voorsprong (0 – 1). Via een man-meer situatie zorgde Danny Soetens voor de gelijkmaker (1 – 1).

Kort daarna maakte Tim Roeb een verdedigende fout en wist de gastploeg de man-meer situatie goed uit te spelen (1 – 2). Gert-Jan Ramondt zorgde voor de aansluiting (2 – 2). De Krabben konden de Sasse verdediging nogmaals doorkruisen (2 – 3), maar Bruinvis mid-achter Jeroen Kamp bleek van afstand trefzeker en zette het thuisteam op gelijke hoogte (3 – 3). Vervolgens verrasten de Brabanders doelman Serge van Bochove (3 – 4) en gingen met een minimale voorsprong de tweede time in.
Aan het begin van die tweede periode wist Danny Soetens de Brabantse verdediging te doorkruisen (4 – 4). Maarten Hemelaar zorgde met zijn doelpunt ervoor dat de Sassenaren voor de eerste maal op voorsprong kwamen (5 – 4). De resterende minuten kwamen beide teams niet meer tot scoren.
In het derde kwart pakte Jan-Willem Ramondt zijn doelpuntje mee en vergrootte de voorsprong (6 – 4). Het team uit Bergen op Zoom wist uit een man-meer situatie de stand op 6 – 5 te zetten. Hoewel het team uit Sas van Gent tot drie keer toe een man-meer kreeg wisten zij daar echter niet uit te scoren.
In het laatste part werden Gert-Jan Ramondt en Jeroen Kamp kort achter elkaar 20 seconden naar de hoek gewezen, maar De Krabben konden hier dankzij uitstekend keeperswerk van Serge van Bochove niet van profiteren. Danny Soetens scoorde wel uit een man-meer situatie en maakte de 7 – 5. In de allerlaatste minuut wist het gastteam nog tot scoren te komen (7 – 6) maar Danny Soetens besliste met zijn vierde treffer de wedstrijd met 8 – 6 in het voordeel van de Sassenaren.