Bruinvis komt tekort tegen Hieronymus 2

Afgelopen zaterdag speelde de Sasse polomannen een mooie wedstrijd tegen de nummer 8 in de competitie, Hieronymus 2. De Bruinvis had echter geen wissels op de bank en kwam uiteindelijk tekort in de laatste periode.

In de eerste periode ging het gelijk op. De Sassenaren gaven de mannen uit Roosendaal weinig ruimte, zodat zij de bal met moeite kwijt konden. Toch verrasten zij doelman Gert-Jan Ramondt en namen een voorsprong na twee minuten speeltijd (0-1). Op het einde van het eerste kwart pikte Maarten Hemelaar zijn doelpunt mee en zorgde ervoor dat De Bruinis op gelijke hoogte kwam (1-1).

In de tweede en derde periode bleken de mannen uit Brabant net ietsje sterker en wisten het net te vinden (1-3). Aan het begin van het laaste kwart wisselde Gert-Jan Ramondt zijn keeperscap in en pakte op de mid-voor positie gelijk zijn doelpunt mee (2-3). Toen De Bruinvis alles op alles zette om een verdiend gelijkspel in de wacht te slepen, maakte Hieronymus hier dankbaar gebruik van en won uiteindelijk de nek-aan-nek wedstrijd met 2-5.

Eindstand De Bruinvis – Hieronymus 2 : 2 – 5