Sassenaren ten onder in Veghel

Afgelopen zaterdag reisden 8 waterpoloheren van SZ&PC De Bruinvis af naar het Brabantse Veghel om het op te nemen tegen Gorgo 1, de nummer 7 uit de competitie. De Sassenaren kennen geen goed seizoen, zij bezetten momenteel met nog enkele wedstrijden te spelen slechts de negende plaats.
Toch wisten de mannen uit Sas van Gent in de eerste periode via een verrassend doelpunt van Maarten Hemelaar op voorsprong te komen (0-1). In de tweede time kwam Gorgo langszij en kort daarna op een kleine voorsprong (2-1). De scheidsrechter gunde de Sassenaren qua aanvallend spel weinig kansen en floot kort af. Dit leidde tot frustratie bij de mannen uit Zeeuws-Vlaanderen, wat het spel echter niet meer ten goede kwam. Gorgo bleef rustig en wist in het derde kwart keeper Bart Engels te passeren. De Bruinvis kon geen vuist meer maken en hoewel het nog een man-meer situatie wist te creeren in de laatste minuten van de wedstrijd, konden zij de Veghelse doelman echter niet meer verrassen. Eindscore Gorgo 1 – De Bruinvis : 5-1 .

Doelpunt De Bruinvis: Maarten Hemelaar 1x.