Bruinvis kopje onder in Eindhoven

Zaterdag heeft SZ&PC De Bruinvis voornamelijk van zichzelf verloren in het ing. Ottenbad te Eindhoven. Hoewel de Sassenaren zeker niet slechter waren dan de mannen van Aegir 2, wist het team uit Zeeuws-Vlaanderen te weinig tot scoren te komen. Uiteindelijk werd er met 4 – 2 verloren in het Eindhovense zwembad.

In de eerste time wist Danny Soetens de wedstrijd te openen door de Eindhovense verdediging te verrassen (0 – 1). Kort daarna benutte het thuisteam een makkelijk weggegeven strafworp en kwam langszij (1 – 1). De rest van de eerste periode ging gelijk op.
Aegir nam begin tweede kwart het initiatief en kon de Sasse verdediging doorkruisen (2 – 1). De Bruinvis haakte aan en Jonas de Maat zorgde voor de gelijkmaker (2 – 2). Meteen daarna wist het thuisteam het net achter Bruinvis-keeper Serge van Bochove te vinden (3 – 2).
In de derde periode benutte Aegir een man-meer situatie en vergrootte daarmee haar voorsprong (4 – 2). Hoewel de Bruinvis probeerde aan te haken bleek het lastig om de jonge goedspelende keeper van het thuisteam te verrassen. Hij wist de schoten van afstand eenvoudig uit de lucht te vissen. Daarmee verloor De Bruinvis de partij tegen Aegir met 4 – 2.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Danny Soetens, Jonas de Maet beiden 1x.

Persoonlijke fouten De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 3x, Maarten Hemelaar 2x, Jan-Willem Ramondt, Danny Soetens en Jonas de Maet allen 1x. 

 

{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=244}