Jan-Willem Ramondt trefzeker tegen De Warande 4

Afgelopen zaterdag heeft het waterpoloteam uit Sas van Gent voor de tweede keer van het vierde team van De Warande gewonnen. Na vier keer vijf minuten pakten de Sassenaren met 8 – 4 de volle punten in zwembad De Vliegende Vaart.
De Warande verzaakte in de eerste periode om tot twee keer toe een man-meer situatie te benutten. Jan-Willem Ramondt opende de wedstrijd (1 – 0). Het team uit Oosterhout kwam kort daarna langszij door keeper Gert-Jan Ramondt te passeren, nadat Tim Roeb een persoonlijke fout op zijn naam had gekregen.

Maarten Hemelaar zorgde aan het begin van de tweede time voor de 2 – 1. Toch wist De Warande wederom aan te sluiten (2 – 2). In het tweede gedeelte van de tweede time bleek Jan-Willem Ramondt met enkele mooie doelpunten op korte tijd het thuisteam op voorsprong te zetten (3 – 2 en 4 – 2). Jonas de Maet wist ook de Brabantse verdediging te verrassen en zette de 5 – 2 op het scorebord.
Tussen de tweede en derde time wisselde Angelo de Meyer met Gert-Jan Ramondt van keeperscap. Danny Soetens kwam tot scoren (6 – 2). Wederom was het Jan-Willem Ramondt die tijdens een man-meer situatie de keeper van Warande kon passeren (7 – 2).
In de laatste vijf minuten van de wedstrijd ging het gelijker op. De Warande kon de goedkeepende de Meyer 1 keer verrassen (7 – 3), mid-achter Jeroen Kamp pakte een doelpuntje mee (8 – 3). In de laatste seconde werd het alsnog 8 – 4.

Doelpunten De Bruinvis:
Jan-Willem Ramondt 4x, Maarten Hemelaar, Jeroen Kamp, Jonas de Maet en Danny Soetens allen 1x

Persoonlijke fouten De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 2x,  Danny Soetens 2x, Tim Roeb 1x.

{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=243}