Bruinvis nipt ten onder in eigen bad

Afgelopen zaterdag ontving De Bruinvis het eerste team van ZVDO’74 in eigen bad. Na een slechte start liep het thuisteam achter de feiten aan en kwam nipt te kort voor een gelijk spel (5-6). In de eerste time opende Gert-Jan Ramondt de wedstrijd door met een mooie achterwaartse bal de keeper van ZVDO’74 te verrassen (1-0).

Kort daarna maakte ZVDO’74 al snel de gelijkmaker (1-1). Het gastteam ging met een lichte voorsprong de tweede periode in (1-2). De Bruinvis lette even niet op en liet het team uit Wijk en Aalburg uitlopen naar een riante voorsprong (1-5). Ook lette de scheidsrechter niet altijd even goed op. Zo zag ze helaas een duidelijk doelpunt van Jan-Willem Ramondt over het hoofd, waarna de ZVDO’74 ook nog eens een onterecht tegendoelpunt wist te maken. Een doelpunt wat het thuisteam later in de wedstrijd duur zou komen te staan.

De derde time verliep rommelig door agressiever spel van beide teams en slecht optreden van de scheidsrechter. Bruinvis-speler Jeroen Kamp werd uit het water gestuurd met een UMV, wat vervolgens later werd omgezet naar een UMV4, maar een strafworp werd echter niet aan de tegenpartij gegeven omdat zij reeds uit de man-meer situatie wisten te scoren. Tijdens de man-minder situatie voor De Bruinvis wist Edwin Hoste te scoren (3-6). Met drie maal een man meer situatie voor de thuisploeg kwamen de Sassenaren middels doelpunten van Edwin Hoste terug tot een 5-6 achterstand, maar ging het team van ZVDO’74 1 onverdiend met de volle winst terug naar Brabant.

Eindstand De Bruinvis – ZVDO’74 1: 5 – 6