Bruinvis nipt ten onder tegen Stormvogel 3

Afgelopen zaterdag stond een zeeuwse derby op het programma in zwembad De Vliegende Vaart te Terneuzen.
De waterpolomannen van De Bruinvis kregen de heren van Stormvogel 3 op bezoek. Het duurde een hele poos voordat het openingsdoelpunt op het scorebord verscheen. In de eerste twee periodes leken de Zeeuwse teams aan elkaar gewaagd en gaven niet aan elkaar toe. Toch wist de Stormvogel aan het begin van de derde time doelman Bart Engels te passeren. Sassenaar Maarten Hemelaar wist de thuisploeg kort daarna op gelijke hoogte te brengen (1-1).
Uiteindelijk wisten de Vlissingers een man-meer situatie succesvol te benutten en konden daardoor uit lopen naar een 1-2 voorsprong. Wederom haakte De Bruinvis aan middels een mooi doelpunt van Jan-Willem Ramondt, maar aan het einde van het derde part pakte de gastploeg alsnog een minimale voorsprong (2-3).
Pas in de laatste minuten van de vierde periode verraste De Stormvogel de Sasse verdediging opnieuw (2-4). Tim Roeb kon de Vlissingse doelman passeren (3-4), maar De Bruinvis werd niet meer in de gelegenheid gesteld om misschien enigszins verdiend langszij te komen. Met een eindstand van 3-4 namen de ‘mannen van de overkant’ de volle drie punten mee huiswaarts.

Einduitslag De Bruinvis – De Stormvogel 3: 3 – 4

Doelpunten De Bruinvis:
Maarten Hemelaar, Jan-Willem Ramondt en Tim Roeb allen 1x.