Bruinvis stunt tegen Aquamigos 3

Afgelopen zaterdag dachten de mannen van SZ&PC De Bruinvis een verloren strijd te beginnen tegen de nummer 2 in de competitie in zwembad De Vliegende Vaart te Terneuzen. De heren van Aquamigos 3 staan net achter de koploper Njord 4 en kwamen op bezoek bij de Sassenaren, die momenteel slechts de negende plek bezetten.
De Bruinvis begon in de eerste periode met slechts 7 man tegenover 3 wissels aan de kant van de Bosschenaren. De heren uit Den Bosch begonnen voortvarend met een 0-1 voorsprong. Toch wisten de Sassenaren langszij te komen via een mooi doelpunt van Danny Soetens. Op het einde van de eerste time wist de gastploeg alsnog een kleine voorsprong te nemen (1-2).
De Nederbelg Jonas de  Maet wist aan het begin van het tweede kwart de Bossche doelman te verrassen (2-2). Daarna verraste De Bruinvis vriend en vijand door een kleine voorsprong op te bouwen middels knappe doelpunten van Gert-Jan Ramondt en Danny Soetens (4-2). In de laatste seconden van de tweede periode benutten de mannen uit ’s Hertogenbosch een man-meer situatie en kwamen terug tot 4-3.
Het bleef spannend in de derde time, waarbij De Bruinvis inmiddels een nuttige wissel kon begroeten. Dit gaf de hardwerkende Sassenaren wat opluchting en wederom bleek Danny Soetens trefzeker (5-3). De Bosschenaren raakten langzaam het spoor bijster en konden nog maar weinig druk uitoefenen. Jan-Willem Ramondt liet er in de laatste periode geen misverstand over staan en passeerde de doelman van Aquamigos nog twee maal (7-4). Hierdoor pakte SZ&PC De Bruinvis de volle winst en liet de nummer 2 uit de competitie puntloos huiswaarts keren.

Einduitslag De Bruinvis – Aquamigos 3:  7 – 4

Doelpunten De Bruinvis:
Danny Soetens 3x, Jan-Willem Ramondt 2x, Jonas de Maet en Gert-Jan Ramondt beiden 1x.