Bruinvis pakt punten tegen DIO 2

Afgelopen zaterdag kreeg het team van SZ&PC De Bruinvis het tweede team van DIO op bezoek in zwembad de Vliegende Vaart. Na een flitsende start van het thuisteam in de eerste time (4-0), kregen de Sassenaren vooral in de tweede time wat tegenwerking van het Brabantse team. Uiteindelijk bleken de Zeeuws-Vlamingen met 7-3 te sterk voor het tweede team uit Etten-Leur.

In die eerste periode opende de routinier Danny Soetens de wedstrijd door de verdediging van DIO te verrassen (1-0). Niet lang daarna zette Adjan Hoste de stand op 2-0 en maakte Jan-Willem Ramondt de 3-0 uit een man-meer situatie. Jonas de Maet bleek eveneens trefzeker (4-0).
Aan het begin van een lastigere tweede time scoorde DIO uit een verkregen man-meer situatie (4-1) en passeerde de goed keepende Serge van Bochove kort daarna voor een tweede keer (4-2). Jonas de Maet wist aan het einde van de periode de Brabantse keeper nogmaals te verrassen met een scherp schot (5-2).
In het derde kwart verzaakten beide teams om tot twee keer toe uit een man-meer situatie het net te treffen. Jan-Willem Ramondt bleek wel in staat om een tweede doelpunt op zijn naam te zetten (6-2).
In de laatste periode bleek mid-achter Jeroen Kamp trefzeker (7-2). DIO benutte een man-meer situatie (7-3). Uit de drie man-meer situaties in de laatste minuten bleek niemand meer scherp genoeg om tot scoren te komen.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Jan-Willem Ramondt en Jonas de Maet beiden 2x, Jeroen Kamp, Adjan Hoste, Danny Soetens allen 1x.

P’s De Bruinvis:
Adjan Hoste 3x, Danny Soetens en Gert-Jan Ramondt beiden 2x, Jeroen Kamp en Tim Roeb beiden 1x.