Bruinvis wint makkelijk van Hieronymus 2

Zaterdag kreeg SZ&PC De Bruinvis het tweede team van Hieronymus op bezoek. De mannen uit Roosendaal gingen kopje onder in zwembad De Vliegende Vaart, ze verloren met 13 – 2 van De Bruinvis. Angelo de Meyer en Adjan Hoste wisten beiden 4 maal het net van de tegenpartij te treffen.
In de eerste periode was Tim Roeb de eerste Bruinvisser die de Roosendaalse keeper wist te verrassen (1-0), Danny Soetens verdubbelde de voorsprong (2-0), waarna de mid-voor van Hieronymus de goed keepende Serge van Bochove wist te passeren (2-1).

In de tweede time verzaakte het Sasse team tot twee keer toe uit een man-meer situatie te scoren, maar toch werd de voorsprong verder uitgebouwd. Adjan Hoste bleek twee keer trefzeker (4-1) en ook Jonas de Maet kon de Roosendaalse verdediging passeren (5-2).
De snelste Bruinvis-zwemmer Angelo de Meyer kon in de derde periode tot twee keer toe uitbreken en wist de keeper te verschalken (7-2).
Hieronymus kon geen vuist maken en liet gaten in haar verdediging vallen, waarvan De Bruinvis in de laatste time gretig gebruik van wist te maken. Jonas de Maet zette de 8-2 op het scorebord, Adjan Hoste zorgde voor de 9-2 en Jan-Willem Ramondt zette de 10-2 op zijn naam. Hieronymus wist tijdens een man-meer situatie de Sasse verdediging niet te doorbreken. In de slotfase wist Angelo de Meyer nog twee maal het net van de tegenpartij te treffen en ook Adjan Hoste passeerde de Roosendaalse verdediging. Het werd uiteindelijk 13-2 in het voordeel van de Sassenaren.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Angelo de Meyer en Adjan Hoste beiden 4x,  Jonas de Maet 2x, Tim Roeb, Danny Soetens en Jan-Willem Ramondt allen 1x.

P’s De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 2x, Angelo de Meyer 1x.