Bruinvis trefzeker in eigen bad

Afgelopen zaterdag ontmoetten de mannen van De Bruinvis het team van De Vennen in eigen bad. Waar de Sassenaren vorige week slechts met zeven man was afgereisd naar Rosmalen, beschikte het deze week over een nagenoeg compleet team van elf spelers. De tegenstander was met zeven man naar De Vliegende Vaart in Terneuzen afgereisd. De Bruinvis speelde solide en won uiteindelijk met ruime cijfers, het werd 12 – 2.

In de eerste periode zette het team uit Sas van Gent de mannen uit Dongen direct onder druk. Verdediger Jeroen Kamp opende de wedstrijd door de keeper van De Vennen met een mooie stuiterbal te verrassen, ook Adjan Hoste bleek trefzeker (3-0).
In de tweede time bleef het thuisteam aandringen, het gros van de periode speelde zich af op de helft van De Vennen. Ook Edwin Hoste wist twee maal het net van de tegenstander te vinden, Danny Soetens zette het thuisteam op een riante voorsprong van 6 – 0.
De concentratie in de verdediging van De Bruinvis verslapte ietswat in het derde kwart, waardoor De Vennen toch tot scoren wist te komen. Na een mooi doelpunt van Adjan Hoste (7 – 0) konden de Brabanders de verdediging op het verkeerde been zetten en verrasten de goed keepende Serge van Bochove (7 – 1). Ook in de laatste minuut kwam er na doelpunten van Gert-Jan Ramondt en Edwin Hoste alsnog een tegendoelpunt op het scorebord (9 – 2).
In de laatste time voerden de Sassenaren de druk nog wat extra op, wat resulteerde op nogmaals drie doelpunten door Edwin Hoste en Maarten Hemelaar. Uiteindelijk gingen de mannen van De Vennen met zwaar verlies (12 – 2) terug huiswaarts naar het Brabantse Dongen. De Bruinvis speelt pas over op 14 april hun eerstvolgende wedstrijd.