Bruinvis verliest in Andel van ZVDO’74

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van SZ&PC De Bruinvis hun tweede wedstrijd in het splinternieuwe sportfondsenbad Aquaaltena in het Brabantse Andel. Het werd een tumultueuze wedstrijd tegen het eerste team van ZVDO’74, welke uiteindelijk verloren werd met 10 – 6.
Jan-Willem Ramondt opende de wedstrijd (0 – 1). Kort daarna kwam het thuisteam langszij (1 – 1). Na enkele U20’s aan beide kanten nam ZVDO’74 weer de leiding (2 – 1), mid-achter Jeroen Kamp zorgde voor de aansluiting (2 – 2).

Het bleef gelijk opgaan tot aan het einde van de eerste periode, het Brabantse team passeerde gelegenheidskeeper Gert-Jan Ramondt (3 – 2), Danny Soetens zorgde voor de gelijke stand (3 – 3).
In het tweede kwart liet De Bruinvis het thuisteam het spel maken, wat resulteerde in openingen in de Sasse verdediging. Het thuispubliek riep het thuisteam hartstochtelijk toe en op korte tijd pakte ZVDO’74 een geruime voorsprong (7 – 3).
Begin derde time kwam er nog een doelpuntje bij (8 – 3), maar daarna kwam De Bruinvis weer terug in haar spel. Tim Roeb scoorde uit een man-meer situatie (8 – 4) en Jan-Willem Ramondt wist voor de tweede keer de Brabantse verdediging te passeren (8 – 5).
In de vierde time bleek ook Maarten Hemelaar trefzeker (8 – 6). Toen Danny Soetens en Jeroen Kamp echter beiden 3 persoonlijke fouten achter hun naam hadden staan, was De Bruinvis uitgespeeld. Met nog ruim twee minuten met slechts 6 man te spelen benutte ZVDO’74 hun laatste man-meer kansen en bepaalden de eindstand op 10 – 6.