Bruinvis verliest van jeugdig Stormvogel

Afgelopen zaterdag reisden het Sasse waterpoloteam af naar het ‘dichtbij’ gelegen Vrijburgbad in Vlissingen om de tweede wedstrijd van dit seizoen te spelen. Omdat enkel het derde team van Stormvogel een wedstrijd op het programma had, kon het rekenen op jeugdige versterking tegen de mannen van De Bruinvis. Het Zeeuws-Vlaamse team trok duidelijk aan het kortste eind en werd met 10 – 2 naar huis gestuurd.

In de eerste time hielden beide Zeeuwse teams elkaar in evenwicht. De Bruinvissen verzaakten tot twee maal toe om uit een man-meer situatie de wedstrijd te openen. De Stormvogel lukte dit wel (1-0).
In het tweede kwart wist Gert-Jan Ramondt de goedkeepende jeugdige keeper van Stormvogel te verrassen, nadat zijn schot van richting werd veranderd door de verdediging (2-1). Toch waren het de ‘overkanters’ die hun voorsprong verder uitbouwden (4-1).
De derde periode werden er in de Sasse verdediging meer fouten gemaakt en nam de Vlissingse druk toe. Met vier tegendoelpunten liep De Bruinvis achter de feiten aan en keek het tegen een ruime achterstand aan (8-1).
Ook in het laatste kwart konden de Zeeuws-Vlamingen geen vuist maken tegen de jeugdige spelers van De Stormvogel. Adjan Hoste wist nog éénmaal het net te treffen, maar met een eindstand van 10-2 was duidelijk welk team meer kwaliteiten in huis had.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis: Gert-Jan Ramondt en Adjan Hoste beiden 1x.

P’s SZ&PC De Bruinvis: Jeroen Kamp 2x, Angelo de Meyer, Edwin Hoste, Maarten Hemelaar allen 1x.