De Bruinvis pakt punten in Roosendaal

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van SZ&PC De Bruinvis hun derde wedstrijd, dit maal in zwembad De Stok te Roosendaal. Na een slechte eerste periode met gemiste kansen wisten de Zeeuws-Vlamingen alsnog de zwaar bevochten wedstrijd tegen het tweede team van Hieronymus te winnen met minimaal verschil: 4 – 5.

In het eerste kwart kwam het thuisteam met 2 – 0 op voorsprong. De Bruinvis kreeg wel kansen, maar wist ze niet te verzilveren. Aan het begin van de tweede periode werden de gemaakte kansen wel omgezet in doelpunten. Danny Soetens wist als eerste de Roosendaalse keeper te passeren (2 – 1), kort daarna verraste ook Gert-Jan Ramondt de Brabantse verdediging en zette een gelijke stand op het scorebord (2 – 2). In de laatste seconden van de tweede time benutte Jonas de Maet een man-meer situatie en trof het doel van de tegenstander (2 – 3).
In het derde gedeelte van de wedstrijd wisten beide teams weinig bij elkaar af te dwingen. Met een doelpunt van Adjan Hoste vergrootten de Sassenaren hun voorsprong (2 – 4). De punten werden pas in de laatste time definitief aan de Zeeuwen toegekend. Hieronymus drong nog aan (3 – 4), Jeroen Kamp verschalkte de Roosendaalse keeper (3 – 5). Hoewel de Brabanders nog tot 4 -5 terug kwamen, bewaarde het team uit Sas van Gent de rust en kon daarmee de volle punten mee huiswaarts nemen.

Doelpunten De Bruinvis: Jeroen Kamp, Gert-Jan Ramondt, Adjan Hoste, Danny Soetens en Jonas de Maet allen 1x.

P’s De Bruinvis: Jeroen Kamp, Jonas de Maet, Danny Soetens, Jan-Willem Ramondt en Tim Roeb allen 1x.