Bruinvis verliest van koploper Njord 4

Afgelopen zaterdag konden de mannen van De Bruinvis niet stunten tegen de koploper uit de competitie, het vierde team van Njord. Het nog altijd ongeslagen team uit Brabant wist uiteindelijk met ruime marge te winnen van de Zeeuws-Vlamingen. Het werd 3 – 12 in zwembad De Vliegende Vaart.

Njord opende de wedstrijd (0 – 1) en liep na een verdedigende fout van Tim Roeb al snel uit naar een 0 – 2 voorsprong. Adjan Hoste verraste de Brabantse keeper en zorgde voor de aansluiting (1 – 2). Angelo de Meyer kreeg een U-20 waaruit Njord wist te scoren (1 – 3). Kort daarna doorbrak het Brabantse team de Sasse verdediging nogmaals (1 – 4). Jan-Willem Ramondt benutte de laatste seconden van de eerste time optimaal door nog een doelpunt te zetten (2 – 4).
De Bruinvis kreeg begin tweede time een man-meer maar wist deze niet te verzilveren. Gert-Jan Ramondt kon de Brabantse keeper verrassen en zette de 3 – 4 op het scorebord. Daarna zette Njord kort aan en verruimde haar voorsprong (3 – 6). Een man-meer situatie liet zij echter onbenut.
In het derde kwart trof Njord het net achter Bruinvis-keeper Serge van Bochove (3 – 7), nadat Angelo de Meyer door de scheids naar de kant werd gefloten. Ook Jan-Willem Ramondt mocht in de derde periode twee maal naar de kant toe, waardoor de koplopers wisten te profiteren (3 – 9).
In de laatste 5 minuten van de wedstrijd wist het Zeeuws-Vlaamse team de schade ietswat te beperken. Angelo de Meyer werd voor de derde keer er uit gestuurd en Njord bepaalde de eindstand op 3 – 12.