Bruinvis verslaat OZC’57 2

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Sasse Zwem en PoloClub De Bruinvis tegen het tweede team van Oisterwijk. OZC’57 2 werd in het Terneuzense zwembad met 9-2 verslagen. Hierdoor weet De Bruinvis zich na twee gespeelde wedstrijden nog in de top van het vijfde district heren 4A te handhaven.In de eerste periode kwamen de Sassenaren op achterstand (0-1). Nieuwkomer Erwin Hoste maakte echter kort daarna de gelijkmaker (1-1). Aan het eind van de eerste time leek het een spannende wedstrijd te worden met een gelijke tussenstand (2-2).
Pas in het tweede part bleek het team uit Sas van Gent een lichte voorsprong uit te kunnen bouwen middels doelpunten van Jan-Willem Ramondt, Edwin Hoste en Danny Soetens (5-2).
Tijdens de derde periode gebeurde er niet veel bijzonders. Wederom wist nieuwkomer Edwin Hoste de doelman van OZC’57 te verrassen en zette het scorebord op 6-2 in het voordeel van de thuisploeg.
In de laatste time zetten de Sassenaren door. Angelo de Meyer, de jongste telg van De Bruinvis greep zijn kans tijdens een man-meer situatie en pakte zijn vierde doelpunt van zijn eerste poloseizoen mee. Uiteindelijk bleek de thuisploeg met 9-2 te sterk en te slim voor het ietswat agressieve spel van de spelers afkomstig uit Oisterwijk.

Doelpunten De Bruinvis: Erwin Hoste 4x, Jan-Willem Ramondt 2x, Danny Soetens 2x en Angelo de Meyer 1x.